geopend vanaf 10.00 uur, dinsdag + woensdag gesloten

rolstoelvriendelijk

mogelijkheden

high tea of mooi feest

Heeft u iets te vieren? Neem telefonisch contact met ons op, of loop bij ons binnen. Dan inventariseren we graag uw wensen en nemen de mogelijkheden met u door.

Voor kleine én grote gezelschappen staan we op onze sfeervolle locatie graag met ons team voor u klaar!

eetwinkel E&F

lekker eten & drinken

Onze eetwinkel is gevestigd midden in het groene hart van de Achterhoek, in het centrum van Zelhem naast ons restaurant. Kom eens langs voor een van onze heerlijke maaltijden, belegde broodjes, snacks of gewoon voor een goede kop koffie.

Nieuw in ons assortiment zijn onze carpaccio’s, die ook to-go worden bereid. Ook op warme dagen ben je van harte welkom voor een lekker (soft)ijsje!

E&F Food & Drinks

lekker veur thuus

Op 9 september jl. is onze nieuwe winkel E&F Food & Drinks geopend. 

We hebben onder andere heerlijke E&F sauzen, soepen en tapas, maar ook wijnen, bier en servies. Kijk op effoodendrinks.nl voor ons complete assortiment!

High Tea

€ 27,50 PER PERSOON, Vooraf reserveren please

High Tea, Afternoon Tea, Cream Tea. Verschillende namen die de Engelsen verzonnen die officieel inhoudelijk niet hetzelfde zijn. Bij ons wel! Onder het genot van een pot thee kunt u genieten van onze 3-gangen High Tea. 

  • Een soepje, hartige en zoete hapjes
  • Dagelijks tot 17.00 uur
  • Vooraf reserveren noodzakelijk

Huiswijnen

Rood, wit of toch liever rosé?

Wist u dat wij zelf altijd eerst de wijn uitgebreid testen voordat wij deze als huiswijn selecteren? Op deze manier bieden we u alleen het beste!

Iets te vieren?

reserveer direct telefonisch!

Ons restaurant leent zich prima als locatie voor een feestje met een wat groter gezelschap. Wij bieden een sfeervolle ruimte waarin u in een informele sfeer kunt genieten van een heerlijk diner.

Wij informeren u graag over de verschillende mogelijkheden. Bel of mail ons, wij lichten het graag verder toe.