Welkom bij
Eeterij & Tapperij De Smoks

Schuif gezellig aan in onze eeterij & tapperij in het centrum van Zelhem, gelegen aan wandelroute het Pieterpad. Geniet op ons gezellige terras van een heerlijk kopje koffie of een drankje. Onze kleine en grote menukaart bieden ruime keus voor kleine of grote trek, inclusief vegetarische en glutenvrije gerechten. Natuurlijk kunt u ook binnen in onze sfeervolle eeterij genieten van de heerlijke gerechten.

Wildarrangement "De laatste drift"

Het is een van de vele redenen waarom mensen naar de Achterhoek komen: de traditie van het wild eten. Wanneer in oktober de herfst zijn intrede doet, kun je overal in de streek genieten van het beste wild.

Op 27 en 28 november 2021 organiseren wij samen met Gastenverblijf Eenink wildarrangement "De laatste drift". Een wildwandeling met 6-gangen diner. Met dit arrangement neemt de jager van het jachtgebied rondom Gastenverblijf Eenink je mee door het landschap in herfstkleuren. Onderweg lekker opwarmen bij knisperend houtvuur onder het genot van een warme of sterke versnapering, gevolgd door het wild diner. 

Ontvangst op zaterdag 27 november om 15:00 uur bij het knisperende houtvuur op de Markt voor De Smoks. Zondag 28 november beginnen we de dag een uur eerder om 14:00 uur. Hiervandaan ga je op eigen gelegenheid mee naar het startpunt van de wandeling.

Kosten zijn € 57,50 per persoon exclusief consumpties. Reserveren graag telefonisch via 0314 - 62 00 55

Volg ons op Facebook

Houd  Facebook in de gaten voor actuele informatie.!

Klik hier om naar onze Facebook pagina te gaan.

Reserveren

Je kunt online reserveren via onze website, maar ons bellen voor jouw reservering kan natuurlijk ook!

Van harte welkom!

E&F Food & Drinks

Powered by de Smoks

Op 9 september jl. is onze nieuwe winkel E&F Food & Drinks geopend. 

We hebben onder andere heerlijke E&F sauzen, soepen en tapas, maar ook wijnen, bier en servies. Kijk op effoodendrinks.nl voor ons complete assortiment!

High Tea

Een heerlijk moment van ontspanning

High Tea, Afternoon Tea, Cream Tea. Verschillende namen die de Engelsen verzonnen die officeel inhoudelijk niet hetzelfde zijn. Bij ons wel! Onder het genot van een pot thee kunt u genieten van onze 3-gangen High Tea. 

  • Een soepje, hartige en zoete hapjes.
  • Dagelijks tot 17.00 uur.
  • Vooraf reserveren noodzakelijk.

© 2021 De Smoks - realisatie website StudioDubbel

Deze website maakt gebruik van cookies. Door gebruik van deze website geef je aan akkoord te zijn met het gebruik ervan.

Sluiten