Grote Kaart

Met liefde voor het vak, respect voor de natuur en verse ingrediënten, creëren onze koks Erik, Mark en Nico heerlijke gerechten. Geniet met volle teugen in een gezellige Smoks ambiance

Soepen

Soepen

Rooie hanne gebonden tomatensoep met balletjes. 5.00

Zoadjessoep mosterdsoep met uitgebakken spekjes. 5.00

Knettersoep goed gevulde goulashsoep. 5.00

Voorgerechten

Voorgerechten

Stoete busbroodje met twee soorten boter. 5.95

Brood uut een kistje diverse broodsoorten met snuisterijen. 6.95

Tuute in de fik kipfilet met perzik, sugarsnaps en Grand Marnier. 8.95

Gruun streepke gegrilde courgette met roomkaas, paddenstoel en bitterbal van risotto. 8.95

Bokkige wegwiezers in bierbeslag gefrituurde champignons met zachte knoflooksaus. 8.95

Platfleis carpaccio; dun gesneden vlees van het rund met balsamicodressing, oude kaas en pittenmix. 9.95

Knus bi’j mekaar duo van eendenham met paté en uiencompote. 9.95

Snuupken zonder groat bonbon van gerookte zalm en forel. 10.95

Kuukske zonder kop gestoomd viskoekje met een ravioli van garnalen 12.95

 

Hoofdgerechten

Hoofdgerechten

Salm uut Salehem zalm met bearnaisesaus 17.95

Met de bakkes in de zon gebakken zonnevisfilet met garnituur van wortel en prei 19.95

Gefladder kipsaté met huisgemaakte satésaus, krokante uitjes en kroepoek 16.95 

Zwientje met een steart schnitzel met peper óf champignonroomsaus naar keuze. 16.95/20.95

Grutters batse roerbak van ossenhaas, varkenshaas, champignons, ui en paprika afgeblust met rode wijnsaus. 17.95/22.95

Vette tengels sparerib met 2 soorten saus. 17.95/24.95

Poggefleis duo van varkenshaas en speenbigrack met honing-tijmsaus 17.95

Uut de Veluwe tamme eendenborst met crème de cassissaus. 19.95

Uut d’n mooie Achterhoek Maishoen suprême met saus naar keuze 19.95

Smokssteak vlees van de dikke lende van het rund met knoflookboter (300 gram) 27.50

Vangvleis bavette van het grainfed Australisch rund. 27.50

Dubbelop chateaubriand; dubbele tournedos met aan tafel bereidde stroganoffsaus. (Voor 1 persoon wordt de saus in de keuken bereid en de chateau gesplitst) 55.00/25.95

Hoofdgerechten vegetarisch en glutenvrij

Hoofdgerechten vegetarisch en glutenvrij

Gruun grei puntpaprika gevuld met spinazie, geitenkaas, amandelknoflook en kruidenquinoa. 17.95

Van oaver de grenze fregula met champignons, cantharellenjus en popcorn van quinoa. 17.95

Krokant jeske groente kroket met wilde rijst en oosterse saus. 17.95

Al onze hoofdgerechten worden geserveerd met gebakken aardappelen, frietjes, rauwkost en 2 soorten groenten 

Bij vermelding van twee prijzen betreft het een portie van 180 gram of 360 gram.

Desserts

Desserts

Blagen ies smurfenijs met snoepzakje. 4.95

Ies met een hengsel vanille ijs met fruit en siroop. 6.95

Gebrande suuker crème brûlée met kwarkijs. 7.95

Heit iezer Brusselse wafel met warme kersen en vanille ijs. 7.95

Nuttelig hazelnoot-karamelmousse met roombotertruffels en kersenijs.7.95

Links um vanillekwark met perziken en karameltaart 7.95

Koffie met een vleugje

Koffie met een vleugje

Irish coffee met whisky
€ 6,50

Spanisch coffee met tia maria
€ 6,50

Italian coffee met amaretto
€ 6,50

Mexican coffee met kahlúa
€ 6,50

American coffee met baileys
€ 6,50

Cuarenta y tres coffee met likeur 43
€ 6,50

Vurig kusje cointreau met tia maria
€ 6,50